Lid worden

Inschrijfformulier voor nieuwe leden
Geslacht
Graag invullen voor jeugd jonger dan 18 jaar
Graag invullen voor jeugd jonger dan 18 jaar
Geeft zich hierbij op als:
* Junioren zijn leden die bij aanvang van het kalenderjaar de leeftijd van 19 jaar nog niet hebben bereikt. De contributie kan alleen via een automatische afschrijving worden betaald. Daarvoor dient u onderstaande machtiging in te vullen.

Incassomachtiging

Bij deze machtig ik de penningmeester van TRI4you om eenmalig het inschrijfgeld van het hieronder genoemde bank- of girorekening af te schrijven wegens deelname aan de zwemclinic.
Wanneer een incasso onterecht is afgeschreven, kunt u uw bank binnen 30 dagen opdracht geven dit bedrag weer terug te storten.

Privacyverklaring

De ingevulde (persoons)gegevens worden gebruikt conform de privacyverklaring van TRI4you. Deze kunt u terugvinden op onze website: www.tri4you.nl. Met een toestemmingsverklaring vragen wij u toestemming te geven om uw gegevens te gebruiken voor specifieke doeleinden.

Opzegging lidmaatschap

Het lidmaatschap kan per 1 januari of per 1 juli schriftelijk op per e-mail worden opgezegd bij de ledenadministratie van TRI4you, Taurus 23, 9405 RG Assen of e-mail ledenadministratie@tri4you.nl . Er moet een opzegtermijn van minimaal 1 maand in acht genomen worden. Bij opzeggen per 1 juli wordt de resterende bondscontributie in eenmaal geïncasseerd.

Triathlon, dat is echt iets voor jou!

Wat leuk dat je er over nadenkt om je aan te sluiten bij onze triathlonvereniging. Dat vinden wij met zijn allen altijd heel gezellig. Ben jij net als ons, gek op afwisseling, gezelligheid en wil jij graag in beweging zijn? Schrijf je dan vooral in. Weet je het nog niet helemaal zeker en wil je kijken of het klikt? Je kunt altijd een aantal keer gratis komen proeftrainen.

Hieronder vertellen we je meer over de contributie, het inschrijfformulier en hoe je je eventueel af kunt melden als lid.

Contributie

Per maand:Per jaar:
Jeugd (< 18 jaar)€14,00€168,00
Senioren – triathlon€15,00€180,00

Inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 10,00 (te voldoen bij inschrijving). De contributie wordt per kwartaal automatisch geïncasseerd. Deze bedragen zijn inclusief basislidmaatschap van de NTB (Nederlandse Triathlon Bond).

TRI4you heeft een samenwerking met AAC’61. Leden van TRI4you kunnen tegen 50% korting op de contributiekosten van AAC’61 2x per week meetrainen met de trainingen van AAC’61.

Ben je van plan om actief aan triathlonwedstrijden deel te nemen, dan is het handig om in het bezit te zijn van een NTB Atletenlicentie, hierdoor wordt je opgenomen in diverse klassementen van competitiewedstrijden en kom je in aanmerking voor eremetaal op Nederlandse Kampioenschappen. 

Inschrijven

Heb je geen vragen meer en wil je lid worden? Hartstikke leuk, dat mag natuurlijk altijd. We hebben dan nog wel wat gegevens nodig. We willen je daarom vragen om het inschrijfformulier te downloaden en in te vullen. Heb je dit helemaal gedaan, dan mag je hem inclusief de gezette handtekening opsturen naar:

TRI4you
Ledenadministratie
Taurus 23
9405 RG Assen

Inscannen en mailen kan ook, mail dan naar ledenadministratie@tri4you.nl

Lidmaatschap opzeggen

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Jammer, maar aan alles komt een keer een einde. We willen het niet te moeilijk maken. Daarom kun je altijd je lidmaatschap schriftelijk opzeggen. Er zijn 2 momenten waarop we je contributie stop kunnen zetten, dat kan namelijk op 1 januari en op 1 juli. Wil je voor deze datum je lidmaatschap stopzetten, zorg er dan voor dat we je opzegging uiterlijk 1 maand voor de einddatum hebben ontvangen. Ben je te laat, dan moeten we nog een half jaar contributie doorrekenen. Bij opzeggen per 1 juli wordt het restant van de NTB bondscontributie in 1 maal geïncasseerd.

Opzeggen kun je doen bij de ledenadministratie, via ledenadministratie@tri4you.nl, liever per post? Taurus 23, 9405 RG Assen.