22 september 2019 - Zwemloop

Geslaagde TRI4you zwem loop!

Onder schitterende weersomstandigheden heeft zondag 22 september 2019 de allereerste TRI4you zwem loop plaatsgevonden. Wij kijken als organisatie terug op een succesvol evenement met G-sporters, recreanten en top triatleten.

Door onze fotograaf Bjarne Vroegindeweij zijn heel veel mooie foto's gemaakt, deze zijn hier te bewonderen.

De uitslag van de zwem loop kun je hier vinden.

Mocht je nog verbeterpunten hebben of iets anders willen delen met de organisatie, wij horen het graag via aanmelden@tri4you.nl

Graag tot de volgende zwem loop in 2020.

Nieuws

23-09-2019, De eerste zwem loop zit er op!

Series

Er kan gestart worden op de volgende afstanden:

Serie: Zwemmen: Lopen: Maximum aantal deelnemers:
Jeugd en G-serie* 150 m 1 km 64
Starters** 250 m 2,5 km 48
1/8e*** 500 m 5,0 km 48

*Alleen toegankelijk voor jeugd vanaf 8 jaar in bezit van zwemdiploma A en B. Bij de G-serie mag een begeleider mee hardlopen. **Startersserie vanaf 12 jaar. ***Vanaf 16 jaar. 

Programma

Het programma van 2019 (onder voorbehoud):

Tijd: Activiteit:
12:00 Wedstrijdsecretariaat open (Stadsbroekhal)
13:00 Start jeugd en G-serie (150 m zwemmen - 1 km hardlopen)
13:20 Prijsuitreiking jeugd en G-serie
13:35 start startersserie (250 m zwemmen - 2,5 km hardlopen)
14:00 Prijsuitreiking startersserie
14:30 Start 1/8e zwemloop Heren (500 m zwemmen - 5 km hardlopen)
14:45 Start 1/8e zwemloop Dames (500 m zwemmen - 5 km hardlopen)
15:30 Prijsuitreiking 1/8e serie

Parcours

De TRI4you Zwemloop wordt gehouden in het buitenbad van de Bonte Wever. Deze is te bereiken voor deelnemers en publiek via de achteringang van het complex. De wisselzone bevindt zich aan de achterzijde van de Bonte Wever en is niet overdekt. Voor iedere deelnemer is er ruimte om zijn of haar benodigdheden klaar te leggen. De looproute voor de jeugd en G-series gaan over het trottoirs naar het Asserbos met een keerpunt halverwege.

Klik hier voor de looproute van de jeugd en de G-sporters.

De startersserie lopen een 2,5 km grote ronde en de 5 km lopen deze ronde 2 keer. De ronde van 2,5 km loopt door het mooie Asserbos en is deels onverhard. Let op: Er zijn verkeersregelaars en vrijwilligers aanwezig, maar het parcours is niet volledig verkeersvrij. Houd rekening met elkaar!

Klik hier voor de looproute van 2,5 km.

Finishgebied

Bij de finish zal er voldoende drinken en fruit klaar staan. Na afloop van de wedstijd vindt hier ook de prijsuitreiking plaats. Tevens is er een waterpost aanwezig voor de 1/8e afstand na 1 ronde hardlopen.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het Stadsbroek. Houd ten allen tijde wegen en paden beschikbaar.

Reglement

Alle deelnemers dienen zich aan de wedstrijdregels van de NTB te houden. Het wedstrijdreglement tref je aan op www.triathlonbond.nl . Deelnemers zijn verplicht de aanwijzingen van de organisatie op te volgen (wedstrijdleider, juryleden, vrijwilligers etc.). Gedurende de wedstrijd mag GEEN HULP van derden of anderen worden aanvaard. De verstrekte startnummers dienen tijdens het hardlopen zichtbaar te worden gedragen op de borst of buik.

EHBO

Er zal EHBO aanwezig zijn tijdens dit evenement, je bent verplicht alle medische hulp te melden bij de vrijwilligers, coördinatoren of wedstrijdleiding.

Inschrijven

Voorinschrijving is mogelijk tot en met vrijdag 20 september 2019. Inschrijven op de dag zelf kan tot 40 minuten voor de start. Mits bij de betreffende serie het maximaal aantal deelnemers nog niet is bereikt. Let op: bij de inschrijving op de wedstrijddag zelf wordt € 2,50,- extra in rekening gebracht.

Inschrijven via: NTB Inschrijven

Voorwaarden

Deelname geschiedt geheel op eigen risico. De organisatie kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor schade voortvloeiend uit deelname aan de TRI4you Zwemloop. Heeft u zich ingeschreven maar wilt u zich toch afmelden? Tot twee weken voor de wedstrijd (8 september 2019l) krijgt u de helft van uw inschrijfgelden terug. Afmelden kan enkel via email: aanmelden@tri4you.nl Meldt u zich niet af voor 8 september 2019, dan zal er geen restitutie van het inschrijfbedrag plaatsvinden. Tijdens het evenement worden foto’s en video-opnames gemaakt die gebruikt kunnen worden als promotiemateriaal voor de zwemloop. Deelnemen betekent dat u automatisch akkoord gaat met het maken, en daarna het plaatsen van deze foto’s en video’s op de Facebook en of Instagram pagina van TRI4you en op deze site. Mocht u bezwaar hebben tegen het plaatsen van foto’s of video’s dan kunt u dit voorafgaand aan de wedstrijd melden door te mailen naar het bovenstaande e-mailadres.

Uitslagen

De uitslagen van de eerste TRI4you zwemloop 2019 kun je hier bekijken.

Media

Volg het laatste nieuws van de TRI4you zwemloop via deze website, Facebook of Instagram.

Contact

De organisatie van de TRI4you zwemloop is in handen van TRI4you. bereikbaar via e-mail: aanmelden@tri4you.nl

De wedstrijd locatie is: De Bonte wever / Stadsbroekhal

Stadsbroek 11C,

9405 BK Assen